Blog

Ce sa cumperi si ce sa nu cumperi in Februarie


24 January 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ UncategorizedFebruarie este cea mai scurta luna din an, dar cu siguranta nu este si cea mai slaba in oferte si reduceri. Probabil ca nu vei obtine pretul dorit pe cadoul de Valentine’s, dar in aceasta luna vei gasi reduceri la diverse obiecte cum ar fi geci de iarna, sau echipamente sportive. Am facut o mica comparatie cu anii trecuti, si am gasit cele mai bune lucruri de cumparat in Februarie.

Ofertele de Sf. Valentin nu vor fi extraordinare, insa economiile vor fi destul de mari

Din moment ce aproape toate cadourile de sf Valentin sunt la mare cautarea in special in primele 2 saptamani ale lui Februarie, discounturile la aceste obiecte sunt destul de modeste. totusi, asta nu inseamna ca ar trebui sa te dai batut si sa platesti pret intreg pentru toate, sau, in cel mai rau caz ar trebui sa gasesti un cupon de reducere care sa taie 20-30% din pret.

Din multele oferte verificate in anii trecuti, bijuteriile si florile au fost dominante la aceasta categorie, insumand aproape 40% din totalul de oferte de Valentines. Pentru bijuterii, asteptati-va sa vedeti reduceri agresive ce pot sa ajunga pana la 90%. In plus, vanzatorii de lenjerie intima, precum Astratex, sau WildFashion, probabil ca vor oferi ceva reduceri in aceasta perioada. Chiar si magazinele fizice merita vizitate in aceasta perioada, poate vei gasi ceva reduceri si acolo care sa se potriveasca cu aceasta sarbatoare.

Va trebui sa te ‘agiti’ putin mai tare pentru discounturi in magazine

Desi magazinele nu taie de tot impartitul cupoanelor, sunt studii care arata ca disounturile trimise prin email de primii 100 retaileri au scazut in 2014 cu 40%. Asta inseamna ca magazinele trimit mai putine coduri de reducere prin intermediul newsletter-ului. Asadar, abonarea la newsletter nu iti va oferi automat un cod de reducere, sau nu la fel de repede cum erai obisnuita. In schimb, cumparatorii vor avea de asteptat cateva saptamani pana la aparitia unui astfel de discount.

Asteapta sa apara noile modele inainte sa-ti cumperi un Smartphone

Desi Targul Consumatorilor de Electronica a fost luna in Ianuarie, si au aparut deja cateva modele noi de telefoane, in mod normal primavara este perioada de debut a noilor modele cu Android sau Windows. Deci, daca esti interesat de un now telefon HTC, sau Samsung, ar trebui sa astepti pana ce acesti producatori isi lanseaza noile modele, pentru a obtine o reducere la generatiile anterioare. In mod normal, la cateva luni dupa lansare, chiar si noile modele vor avea parte de reducerile lor. In orice caz, un val de telefoane noi urmeaza sa apara in lunile ce vor veni si, din moment ce cumpararea unui nou telefon inseamna obligatie contractuala pe minim 2 ani, ar fi de preferat sa mai asteptati putin pentru a vedea ceevolutie vor avea preturile.

Hainele de iarna continua sa umple rafturile cu reduceri

In anii trecuti vremea rea din aceasta perioada a ajutat retailerii sa isi goleasca rafturile si este posibil ca si in acest an sa fie exact la fel. Cu siguranta vom vedea destule reduceri inca la imbracamintea groasa de iarna si la accesorii in Februarie, deoarece magazinele online se pregatesc sa isi schimbe stocul de sezon si sa renunte la stilurile care nu au avut trecere anul anterior.

Televizoarele de 42″ si de 55″ vor avea preturi bune in acest sezon

Februarie vine la ceva distanta fata de Targul Consumatorilor,iar asta inseamna ca noile modele de Smart TV probabil deja au aparut pe piata. Asta inseamna ca modele mai vechi vor si scoase la reducere.

Modelele de 42″ (106 cm) par sa se stabileasca ca si pret in jurul zonei de 1500 de lei, iar modelele de 55″ (140 cm) se stabilesc la 2000 lei.

Comentarii